Sonic is nieuw personage in Super Monkey Ball Banana Blitz HD

0

In een nieuwe trailer onthult Sega dat Sonic een speelbaar personage zal zijn in Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Hij vertoont veel gelijkenissen met het originele ontwerp, inclusief zijn schoenen. 

Sega heeft een nieuwe trailer vrijgegeven. In de video is Sonic in actie te zien en worden ook zijn attributen kort zichtbaar. Hij zal eerst moeten worden vrijgespeeld alvorens je met hem kan racen. Bovendien beschikt hij over unieke capaciteiten. Door hem te selecteren verhoogt de snelheid en veranderen de bananen in gouden ringen met klassieke SFX. De release van de PS4, Switch en Xbox One versie is vastgelegd voor 29 oktober. Voor de PC versie is het wachten tot de winter van 2019.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.