Sonic ontwikkelaars werken aan een nieuwe platformer

0

Balan Wonderworld is het nieuwste project van de bedenker van Sonic. 

Sonic-bedenker Yuji Naka werkt met Square Enix aan de nieuwe 3D-platformer Balan Wonderworld. Yuji Naka werkt hiervoor samen met Naoto Ohshima. De game krijgt een versie voor PC, Xbox One, Xbox series X, PS4 en PS5.

Balan Wonderworld bevat 12 verschillende ‘verhalen’ gesitueerd in de knotsgekke wereld van Wonderworld. Als speler ben jij de ster van van de show. Er zijn zo’n 80 verschillende outfits waaruit je kan kiezen en deze hebben allemaal een eigen speciale kracht. De release is vastgelegd voor 2021. Hieronder kan je de trailer bekijken.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.