Sonic The Hedgehog krijgt make-over na kritiek van fans

0

De kritiek op het uiterlijk van Sonic in de eerst verschenen trailer van de film, heeft aanleiding gegeven voor een make-over.

De film Sonic the Hedgehog staat gepland voor november dit jaar. Enkele dagen geleden verscheen een eerste trailer waarin de beroemde blauwe egel te zien was. De reacties van de fans waren echter niet zo positief. Producer Jeff Fowler heeft nu via Twitter laten weten dat ze de kritiek ten harte zullen nemen en het design van de snelheidsduivel zullen aanpassen.

“Bedankt voor alle ondersteuning en kritiek. Jullie zijn luid en duidelijk… jullie zijn niet blij met het design en jullie willen het veranderd zien. Dat gaat gebeuren. Iedereen bij Paramount en Sega willen dit personage zo goed mogelijk maken”, aldus Fowler.

Bron: Techcrunch

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.