Sony Interactive Entertainment CEO Andrew House treedt af

0

Groot nieuws vandaag in de ondernemerswereld, want Sony Interactive Entertainment CEO Andrew House zal van zijn positie aftreden. House zal dus geen executive vice president van de Sony Corporation meer zijn, maar zal nog tot het einde van het jaar aanwezig blijven om een goede overgang te verzekeren. 

“PlayStation has been a huge part of my life for more than 20 years but with the business having achieved record-breaking success, now seemed to be the right time for me to pursue new challenges,” vertelde House.

Voor maar liefst 27 jaar was House in dienst bij Sony en vervulde daar verschillende posities. Al voor de lancering van de eerste PlayStation was House actief bij Sony en maakte sindsdien elke console release mee. Maar het is tijd voor iets nieuws en wij wensen de man enorm veel succes daarmee!

 

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.