Sony onthult de PlayStation Classic, PS1 nostalgie in een klein formaat!

0

Nostalgie is hip, en een goede verkoopstruc: kijk maar naar het succes van de NES en SNES Classic edities. Aangezien het bijna 25 jaar geleden is, vind Sony het tijd om hun eerste console ook een nostalgische terugkeer te bezorgen. Aanschouw de PlayStation Classic!

De PlayStation Classic zal vanaf 3 december in de winkelrekken liggen en komt met 20 voorgeïnstalleerde games, waaronder: Final Fantasy VII, Jumping Flash, Ridge Racer Type 4, Tekken 3, en Wild Arms. Momenteel heeft Sony enkel deze vijf titels onthuld. Verder komt de console geleverd met twee originele PS1 controllers, een HDMI-kabel en een USB-kabel om het toestel van voeding te voorzien.

Het prijskaartje van de PlayStation Classic betreft € 99,99. Pre-orders zullen binnen korte tijd waarschijnlijk geplaatst kunnen worden bij jouw lokale gameboer of via de verschillende webshops.

Bron: PlayStation Blog

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.