Sony sluit deze zomer de digitale winkels van PS3, PSP en Vita

0

Sony heeft bevestigd dat ze deze zomer de digitale winkels van de PS3, PSP en Vita zullen sluiten. Dit meldt Sony via hun officiële PlayStation website.

Op 2 juli zullen de stores van zowel de PS3 als de PSP sluiten, de Vita store volgt op 27 augustus. Vanaf dan zal het niet meer mogelijk zijn om digitale content te kopen op en voor deze platformen. Wel zal het steeds mogelijk blijven om eerder aangekochte content opnieuw te downloaden en te gebruiken. Als je PlayStation Plus games hebt geclaimed zullen deze ook nog steeds beschikbaar voor je blijven zolang je een PS+ subscription hebt.

Als je nog geld in je PSN-portemonnee hebt, blijft dit op je PSN account en kun je dit gebruiken als je een PS4 of PS5 bezit. Heb je echter geen PS4 of PS5 en ben je niet van plan om in de nabije toekomst ene aan te schaffen, dan kun je een restitutie aanvragen van het geld dat je nog in je portemonnee hebt.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.