Soulcalibur 6 Libra of Souls gameplay getoond in nieuwe trailer

0

Daar waar veel games één verhaalmodus hebben, zal Soulcalibur 6 het over een andere boeg gooien en gewoonweg twee verhaalmodi aanbieden. Enerzijds hebben we de klassieke verhaalmodus, maar daarnaast is er ook Libra of Souls. Daar kan je zelf een vechter creëren en het opnemen tegen andere zelfgemaakte vechters.

Veelbelovend! En om te zien hoe dat in zijn werk gaat, is er een gameplay trailer gemaakt waarin dit aspect duidelijk wordt getoond. Daar heeft Arekkz Gaming een eigen character gemaakt en gebruikt het ook in enkele gevechten. Je zal het dus met je zelfgemaakt personage kunnen opnemen tegen de vechters die standaard in het spel zitten, maar ook tegen characters die door andere gamers zijn gemaakt. De mogelijkheden om je vechter te personaliseren zijn ook gigantisch, wat voor veel leuke creatie-uren zal zorgen!

Soulcalibur 6 zal op 19 oktober in de rekken liggen voor PC, PS4 en Xbox One.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.