Splatoon 2 belooft je spetterende weekends

0

Alle Europese bezitters van een Nintendo Switch kunnen aanstaand weekend (24 – 26 maart) een voorproefje krijgen op de multiplayer-actie van Splatoon 2.

Ter voorbereiding daarop, kunnen spelers nu al de gratis Splatoon 2 Global Testfire–demo downloaden in de Nintendo eShop.

En het volgend weekend bereikt een spannende Splatoon-strijd op de Wii U dan weer zijn hoogtepunt. Na zes maanden strijd op hoog niveau tussen enkele van de beste Splatoon-teams in Europa, nadert het moment van de waarheid: op zaterdag 1 april, vanaf 14:00 uur, wordt één team tot ultieme winnaar gekroond tijdens de ESL Go4Splatoon Europe Grand Final in Parijs. De spelers van het winnende team gaan niet alleen naar huis met de hoogste eer en glorie, ze winnen elk ook een exemplaar van Nintendo’s snelst verkopende console ooit in Europa: de Nintendo Switch.

Enthousiaste Inklings kunnen het hele toernooi live volgen op het Twitch-kanaal van Nintendo België.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.