Square Enix onthult nieuwe RPG

0

Er is een nieuwe RPG aangekondigd van de makers van Lost Sphear, genaamd Oninaki.

Ontwikkelaar Tokyo RPG Factory, bekend van o.a. Lost Sphear en I am Setsuna, heeft de titel van hun nieuwste project onthuld. De game zal Oninaki heten en het is een actie RPG waarin de mensheid onderdrukt wordt.

Je kruipt in de huid van een mysterieuze Watcher, Kagachi. Kagachi moet er voor zorgen dat gestorven zielen in de Beyond-wereld kunnen doorreizen en reïncarneren. De game verschijnt naast de Nintendo Switch ook op de PS4 en de PC. De release staat gepland voor deze zomer.

Zodra er meer details bekend zijn, kan je het op onze site lezen.

Bron: IGN

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.