STALKER 2 aangekondigd met een release in 2021

0

GSC Game World heeft zonet een gloednieuwe game aangekondigd, namelijk STALKER 2. Dat is met niet veel aandacht gebeurd, want beeldmateriaal krijgen we niet te zien. Het enige waarmee de aankondiging te paard is gegaan, is het online plaatsen van de website.

Buiten de naam STALKER 2 en de letters 2021, wat vermoedelijk het jaar van release zal zijn, is er niet veel op de website te zien. Veel meer details kunnen we momenteel dus niet meegeven, maar wellicht zal er binnen enkele maanden, of pas zelfs volgend jaar, een officiële bekendmaking komen.

Toch is het niet de eerste keer dat STALKER 2 werd aangekondigd. De game werd in 2010 al voorgesteld, maar is helaas niet tot een release kunnen doorgroeien. Aangezien de studio van GSC de deuren sloot, is het project afgelast en zijn de makers van het spel in verschillende andere teams terecht gekomen. Dat resulteerde in games zoals Survarium en Escape from Tarkov. Nu kunnen we eindelijk terug uitkijken naar een nieuwe STALKER-game, al zullen we daar toch nog een tijdje op moeten wachten.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.