State of Decay 2 krijgt release in mei

0

Na het eerdere uitstel van State of Decay 2 is er vandaag een nieuwe releasedatum bekendgemaakt door Microsoft. De exclusieve titel voor Xbox One en Windows PC zal op 22 mei in de winkelrekken te vinden zijn. En fans mogen in hun handen wrijven, want deze tweede game wordt nog beter dan zijn voorganger.

Ergens wordt dat ook wel verwacht dat een tweede game het nog beter doet dan de eerste, maar volgens ontwikkelaar Undead Labs zal State of Decay 2 nog gevaarlijker en onvoorspelbaarder zijn in zijn co-op ervaring. Bovendien heeft elk personage zijn eigen achtergrondverhaal en motivatie, waardoor er meer diepgang in de game kruipt.

State of Decay 2 komt ook in twee verschillende edities. De Standard Edition kost je ongeveer 30 euro, terwijl de Ultimate Edition maar 50 euro kost en je vier dagen eerder toegang geeft tot de game en twee extra uitbreidingen bevat die later zullen verschijnen (Independence Pack en Daybreak Pack). De Ultimate Edition bevat ook nog een token om de digitale consoleversie van State of Decay: Year-One Survival Edition te verkrijgen.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.