[Summer Game Fest] Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 remaster releaset in september

0

Vandaag werd in het kader van het Summer Game Fest Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 aangekondigd, een remaster van beide games. De bundel verschijnt op 4 september dit jaar.

Het is Tony Hawks verjaardag vandaag en dat zullen zijn fans geweten hebben. Op Twitter postte hij namelijk een afbeelding van de remasters van Tony Hawk’s Pro Skater 1 en 2. We krijgen ook meteen een releasedatum, 4 september 2020.

Spelers zullen de eerste twee games in de reeks opnieuw kunnen beleven in een nieuw en mooier jasje. Al duikt natuurlijk snel de vraag op of al onze favoriete muziek en pro skaters in de game zullen zitten. Activision liet in een persbericht echter weten dat alle originele skaters nog steeds in de game zullen zitten. De muziek is helaas een ander verhaal. Ontwikkelaar Vicarious Visions liet weten aan Polygon dat “de grote meerderheid van de originele soundtrack aanwezig zal zijn, maar dat een handvol liedjes het niet gehaald heeft.”

Naast de grafische overhaul zullen de games een geüpgradede Create-A-Park en Create-A-Skater tools krijgen, een manier om custom parks te delen en zowel split-screen coöp als online multiplayer modi.

Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 zal beschikbaar zijn vanaf 4 september met een prijskaartje van ongeveer 40 euro op PC (Epic Store), PS4 en Xbox One. Wie pre-ordert krijgt deze zomer toegang tot een demo van het Warehouse level. Meer info hierover volgt.

Bron: Summer Game Fest (Youtube)

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.