Super Mario Maker 2 krijgt release

0

De game staat gepland voor 28 juni.

Nintendo heeft nieuwe info gedeeld over de geplande Super Mario Maker 2 game. In deze game kan je opnieuw zelf levels maken. Er zullen ook enkele nieuwe functies worden voorzien, maar details zijn hierover nog niet bekend. Bovendien zou het mogelijk zijn om hellingen te bouwen. Verder zal het assortiment vijanden worden uitgebreid.

Er komt daarnaast een speciale versie van de game uit. Deze versie komt met een jaarabonnement op Nintendo Switch Online. Daarnaast ontvangen mensen die deze bundel bestellen een stylus voor gebruik op de Switch, zolang de voorraad strekt.

Bron: Engadget

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.