Super Monkey Ball: Banana Blitz HD krijgt nieuwe update

0

Goed nieuws voor de fans van deze puzzle game. Er is een nieuwe uitdagende update op komst volgens de Twitter account van Monkey Ball. 

Er is een nieuwe update beschikbaar voor Super Monkey Ball: Banana Blitz HD. Deze update is enkel voor de Steam versie van het spel. Je kan dan behalve in een bal, ook gaan rondrennen in een kubus, driehoek of ster vorm. Je kan deze optie wel enkel gebruiken in het hoofdgedeelte van de game. De update maakt de levels moeilijker aangezien je rekening moet houden met de hoeken van bv. de kubus. Deze kunnen blijven steken of je een andere richting uit forceren.

Bron: Nintendolife

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.