Super Smash Bros. Ultimate best verkochte fighting game van het moment

0

Er zijn maar liefst 15,7 miljoen exemplaren van Super Smash Bros Ultimate verkocht. Daarmee stoot deze fighting game Street Fighter 2 van de troon en wordt het de best verkochte game in zijn categorie! 

Super Smash Bros. Ultimate is door Digital Trends officieel uitgeroepen tot best verkochte gevechtsgame aller tijden. De verkoopcijfers braken het record dat voorheen door Street Fighter 2 was gevestigd. Deze titel werd in totaal 15,5 miljoen keer verkocht, nadat de game maar liefst 7 keer uniek was uitgebracht. Super Smash Bros. Ultimate had er niet zoveel tijd voor nodig. De game is vorig jaar op 7 december gelanceerd en heeft het record nu in minder dan één jaar tijd op zijn naam staan.

Verder heeft Nintendo meegedeeld dat er binnenkort meer info wordt vrijgegeven over een nieuw speelbaar DLC personage: Terry Bogard. Hij is het vierde personage van de Super Smash Bros. Ultimate-vechterspas. Dat betekent dat er nog maar één plekje vrij is in de huidige DLC.

Bron: IGN

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.