Telltale Games en Mojang slaan de handen in elkaar

2

Een nieuwe episodische game door Telltale Games en Mojang. Deze unieke combinatie ziet in 2015 het levenslicht. 

Telltale Games is stevig on the roll met games zoals The Walking Dead, The Wolf among Us, Game of Thrones, Tales from the Borderland en nu komt dus Minecraft: Story Mode het rijtje klassiekers aanvullen.

Minecraft: Story Mode zal een volledig nieuw verhalende game worden, dus geen add-on voor Minecraft, en zoals we van Telltale Games gewend zijn, bepaalt de keuze van de speler het verdere verloop van de gebeurtenissen. Nieuwe karakters met gekende thema’s zullen in het verhaal gebracht worden, zodat er een gekende Minecraft-feel behouden blijft.

Deze reeks komt in 2015 zowel op consoles als computers alsook mobiele toestellen uit. Verdere details zijn nog niet bekend.

Bron: Telltale Games

Share.

About Author

Benieuwd naar releasedata, gamesales of merchandise? Dan kan je bij mij terecht. Als gamer reis ik graag naar onbekende locaties en vreemde werelden (Cocoon, Columbia, Yamatai, Tamriel, ...). Geef me een wereld om te ontdekken en ik ben zo blij als een kind om op onderzoek te gaan.

2 reacties

  1. FranticMonkey on

    Ik ben benieuwd wat hieruit gaat komen, zeker op gebied van graphics. De huidige grafische stijl van Telltale lijkt me niet echt compatible met Minecraft. 😛

  2. LifestyleGamer27 on

    Ik ben ook heel benieuwd, want er is niet veel lore waar Telltale zich op kan baseren, dus ze kunnen hun fantasie de vrije loop laten gaan. 😉

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.