Telltale Games verdwijnen uit online winkels

0

Een aantal weken geleden kwam het spijtige nieuws dat het niet goed gaat met Telltale Games en dat de ontwikkelaar zijn deuren ging sluiten. Dit had als gevolg dat er meer dan 200 werknemers op straat stonden en er een onzekere toekomst heerste over de games van Telltale.

Nu zit het bedrijf in de volgende fase waarbij de games uit Steam en andere online winkels verdwijnen. Zo is het niet meer mogelijk om Tales of Monkey Island, Back to the Future: The Game, The Walking Dead en andere games te kopen, maar andere zoals Batman, The Wolf Among Us en Game of Thrones zijn momenteel nog wel te koop. 

De reden dat de games niet meer te koop zijn, is omdat Telltale Games deze verkoopt om zijn schuldeisers te kunnen betalen. Het enige positieve, voor ons als gamers dan, is dat Skybound Games de afwerking van The Walking Dead: The Final Season zal voorzien ergens tegen het einde van dit jaar.

Bron: VG247

Share.

About Author

Naast fan te zijn van tal van games, hangt Joachim ook het beest uit in de fitness en doet absoluut niet normaal in het bijzijn van zijn vrienden. Maar gamen en zijn mening delen met jullie, ja, dat heel graag!

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.