Tetris 99 krijgt Luigi’s Mansion 3 crossover

0

Nintendo heeft een nieuw evenement onthuld. Dit weekend kan je bij Tetris 99 aan de slag met Luigi en co.

Naar aanleiding van Halloween krijgt Tetris 99 ook een griezelig tintje. Nintendo heeft namelijk een evenement georganiseerd waarbij het mogelijk is om speciale elementen in het thema van Luigi’s Mansion 3 vrij te spelen. Naast het spookachtige thema zal je ook een Halloween-achtige-soundtrack kunnen unlocken.

Gedurende drie dagen krijg je de de tijd om honderd punten te verdienen in de battle royale modus. Slaag je hierin, dan wordt het thema beschikbaar gesteld.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.