The Last of Us Part II vereist minstens 100 GB vrije ruimte

0

Volgens de officiële The Last of Us Part II pagina op Playstation zal de game maar zo’n 100 GB in beslag nemen. De game komt overigens ook op twee discs.

Wie op The Last of Us Part II zit te wachten, maar met een volle PS4 zit, maakt maar best snel ruimte vrij. De game zal maar liefst 100 GB in beslag nemen en komt op twee schijfjes, vergelijkbaar met het recente Red Dead Redemption 2 en Call of Duty: Modern Warfare.

Hiervoor heb je nog tot 19 juni, wanneer de game exclusief voor de PS4 releaset. Fans doen er overigens goed aan de game op het internet zoveel mogelijk te vermijden. Heel wat gelekte informatie doet immers de ronde helaas.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.