The Legend of Zelda: Skyward Sword mogelijk op weg naar de Switch

0

Er doen geruchten de ronde dat Nintendo van plan is The Legend of Zelda: Skyward Sword ook op de Nintendo Switch uit te geven. Eerder verscheen de game al voor de Wii. 

Producent Eiji Aonuma zou op een Legend of Zelda-concert in Osaka een aantal hints hebben gegeven over een mogelijke Switch-versie; de Wii-versie werd al in 2011 uitgegeven. In tegenstelling tot Breath of The Wild en andere Zelda games, is het geen typische open wereld waarin het spel zich afspeelt. Je kruipt in de huid van Link wiens doel is om Zelda te vinden en hierbij kan hij gebruik maken van het bekende Master Sword. Hij krijgt daarbij ook hulp van Fi, een geest die hem op zijn tocht vergezeld. Bovendien moet hij proberen zijn oude leraar van het kwade te redden. We houden je op de hoogte bij meer nieuws.

Bron: Comicbook

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.