The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt bakken Nintendo Switch gameplay

0

Sinds The Legend of Zelda: Breath of the Wild aangekondigd werd is Nintendo niet bepaald zuinig geweest met gameplay van de game. Op de E3 alleen al kregen we uren gameplay te zien.

Nu is momenteel het Nico Nico Tokaichi evenement aan de gang in Chiba, op steenworp van Tokio. Eén van de sponsors? Nintendo zelf, uiteraard! Daarom ook dat Breath of the Wild heel wat aan bod kwam. Tijdens twee livestreams, georganiseerd door Nintendo en het Japanse Famitsu, krijgen we maar liefst 100 minuten Switch gameplay te zien. Ja, da’s veel!

In de gameplay video’s hieronder zien we heel wat exploration, geklooi, een van de meer dan 100 shrines in de map, besneeuwde landschappen en meer… Jammer genoeg is de kwaliteit naar de normen van Nico Nico, matig dus.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild zal samen releasen met de Nintendo Switch op 3 maart.

Bron: Dualshockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.