The Legend of Zelda: Breath of the Wild krijgt DLC met een season pass

0

Nintendo heeft zojuist bevestigd dat The Legend of Zelda: Breath of the Wild de eerste Zelda game is die ook DLC en een season pass krijgt.

De season pass is al vanaf de releasedatum, die ligt op 3 maart, direct verkrijgbaar voor een prijskaartje van € 19,99. Deze pas geeft toegang tot twee nieuwe aanvullende contentpakketten die later dit jaar beschikbaar komen. Meteen na het aanschaffen van de season pass verschijnen drie nieuwe schatkisten in het Great Plateau-gebied van de game. Eén van deze schatkisten bevat een shirt met een Nintendo Switch-logo dat Link tijdens zijn avontuur kan dragen en alleen verkrijgbaar is via deze pass. De andere twee schatkisten bevatten waardevolle voorwerpen.

Het eerste DLC pakket verschijnt in de zomer en bevat de Cave of Trials-uitdaging, een hard-modus en een nieuwe feature voor de in-game plattegrond.
Het tweede pakket verschijnt later dit jaar rond de feestperiode en introduceert nieuwe uitdagingen waarmee spelers een nieuwe dungeon en een nieuw origineel verhaallijn kunnen ervaren.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor de Nintendo Switch en Wii U, in winkels en de Nintendo eShop. De season pass is verkrijgbaar voor zowel de Nintendo Switch- als de Wii U-versie van de game, en de DLC pakketten zijn niet apart verkrijgbaar.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.