The Mercenaries Saga komt naar de Switch

0

Circle Entertainment, een voorlopig relatief onbekende Hongaarse ontwikkelingsstudio, heeft een nieuwe RPG aangekondigd voor de Nintendo Switch. 

De Mercenaries saga was eerder al verschenen voor iOS, Android en de Nintendo 3DS. In Japan is het een groot succes en is de serie al toe aan het derde spel. Voor de Switch versie worden deze drie games nu gebundeld in één game.

Qua inhoud kan je het vergelijken met Final Fantasy Tactics. Je staat aan het hoofd van een koopmansgilde van zo’n zes verschillende personages met elk hun eigen sterktes en het is aan jou om gevechten te voeren en zo het land te bevrijden van vijanden.

Voorlopig hebben we nog geen releasedatum, maar we houden dit zeker in het oog!

Bron: Destructoid

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.