The Witness is vanaf nu beschikbaar op iOS 11

0

iOS 11 is nog maar net beschikbaar of er komen al heel wat nieuwtjes opgedoken over apps die niet meer zullen werken op het besturingssysteem. Een game die je net wel zal kunnen spelen, is The Witness.

The Witness is intussen al een tijdje uit op andere platformen. De puzzelgame laat je een eiland verkennen waarin je talloze mysterieuze zaken moet ontrafelen. Jonathan Blow, ontwikkelaar van de game, heeft op Twitter aangekondigd dat de game op iOS 11 verkrijgbaar is. De app kost in Europa € 10,99 en neemt zo’n 2,3 GB in beslag.

De game is eveneens beschikbaar op PC, PS4 en Xbox One. Gisteren kregen we al onderstaande trailer te zien, al werd toen nog niet bevestigd dat The Witness vanaf vandaag beschikbaar zou zijn.

Bron: GameInformer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.