Trine 4 krijgt eerste trailer

0

Ontwikkelaar Frozenbyte geeft eerste beelden vrij voor Trine 4: The Nightmare Prince.

De aankondiging voor het vervolg in de Trine-serie gebeurde vorig jaar en sindsdien was het opmerkelijk stil. Nu heeft ontwikkelaar Frozenbyte eindelijk een trailer vrijgegeven met de eerste beelden en meer informatie over de game.

Het is een magische reeks in 2,5D met als hoofdfiguren Amdeus de tovenaar, Zoya de dief en de ridder Pontius. In de trailer zijn er opnieuw sprookjesachtige landschappen te zien. De release is vastgelegd voor de herfst van dit jaar en de game verschijnt voor de PC, PlayStation 4, Switch en Xbox One. Er zou ook een een Ultimate Collection verschijnen, waar ook de eerste drie games bij inbegrepen zijn. Deze laatste collectie is voorlopig nog niet bevestigd voor Nintendo Switch.

Bron: Rock Paper Shotgun

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.