Trust introduceert Callaz TKL-gaming toetsenbord

0

Trust introduceert het compacte en duurzame Callaz TKL-gaming toetsenbord.

De nieuwe GXT 834 Callaz TKL Mechanical Keyboard van Trust gaat zeer lang mee. Door de responsieve mechanische Outemu-schakelaars is de levensduur meer dan 50 miljoen toetsaanslagen. Het compacte formaat van het toetsenbord is te danken aan het tenkeyless ontwerp. Zo blijft er meer bureauruimte over voor extra accessoires – en natuurlijk snacks -, die je bijvoorbeeld goed kunt gebruiken in je studentenkamer. Bovendien zorgt de metalen bovenplaat dat het toetsenbord geschikt is voor intense gamesessies.

Volgens marktonderzoek van GfK geeft 20% van de PC-gamers de voorkeur aan een compact gaming toetsenbord. Voor deze gamers, voegt Trust nieuwe TKL (tenkeyless) toetsenborden toe aan zijn assortiment, een toetsenbord zonder numerieke pad aan de rechterzijde. TKL-toetsenborden nemen minder ruimte in op je bureau, waardoor je muis en jijzelf meer vrijheid om te bewegen hebben. Uit onderzoek van GfK blijkt dat TKL en mechanische switches de twee belangrijkste trends zijn binnen de game-industrie. Na het GXT 833 Thado TKL Keyboard brengt Trust nu zijn tweede compacte toetsenbord uit welke mechanisch is en daarmee inspeelt op de op één na grootste trend in de markt. Dit model versterkt het assortiment van Trust.

Belangrijkste kenmerken van het Callaz-toetsenbord:

  • Compacte, ruimtebesparende ‘TKL’-indeling;
  • Rode Outemu lineaire mechanische schakelaars die meer dan 50 miljoen toetsaanslagen meegaan;
  • Duurzame metalen bovenplaat voor een solide gevoel;
  • Achtergrondverlichting in 6 vaste kleuren met 20 modi van instelbare helderheid en snelheid;
  • 11 Fn media keys.

Bron:

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.