Tweede Sonic film aangekondigd

0

Sonic The Hedgehog was een gigantisch succes. Paramount Pictures en Sega Sammy hebben daarom besloten om een vervolg te maken. 

Sonic fans mogen uitkijken naar een nieuwe film van hun favoriete blauwe held. De ontwikkeling van de eerste Sonic film kende een moeilijke start, maar uiteindelijk werd Sonic The Hedgehog een gigantisch succes. Ontwikkelaars Paramount Pictures en Sega Sammy hebben daarom besloten om een vervolg uit te brengen.

Jeff Fowler keert terug als regisseur en Pat Casey en Josh Miller schrijven opnieuw het script. Over de acteurs en actrices is voorlopig weinig bekend. De kans is groot dat Ben Schwartz zijn rol als Sonic weer voortzet. Over de plot is nog niets bekend. Ook is niet duidelijk wanneer de film moet verschijnen.

Bron: The Verge

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.