Ubisoft introduceert Ubisoft Connect, het ecosysteem voor een nieuw gametijdperk

0

Het bestaande ecosysteem van Uplay en Ubisoft Club gaat opgefrist en uitgebreid verder als Ubisoft Connect. Deze nieuwe universele interface, waarmee spelers van alle platformen in contact komen met in-game diensten, activiteiten en de community van Ubisoft, is vanaf 29 oktober beschikbaar, tegelijk met de release van Watch Dogs Legion.

Ubisoft Connect is met één druk op de knop te zien door een in-game overlay in de nieuwste en aankomende titels van Ubisoft. Ubisoft Connect is gebaseerd op tien jaar aan ervaringen met het uitvoeren van Ubisofts online diensten op Windows PC via Uplay, evenals het Ubisoft Club-loyaliteitsprogramma dat tot nu toe 1,1 miljard beloningen aan spelers heeft uitgedeeld. Terwijl de pc-ervaring blijft verbeteren met extra diensten, stelt deze uitbreiding spelers in staat om, ongeacht het platform dat ze gebruiken, toegang te krijgen tot de in-game en sociale features van Ubisoft.

Met miljoenen spelers is Ubisoft Connect de ideale plek om in contact te komen met vrienden of om deel te nemen aan evenementen en activiteiten. Naast nieuwe spannende, tijdelijke community-uitdagingen, brengt de dienst een cross-game loyaliteitssysteem met zich mee, waarmee spelers een ongelimiteerd aantal eenheden verdienen om te besteden aan unieke beloningen, zoals wapens, outfits en meer.

Deze sociale en gepersonaliseerde game-ervaring bevat ook een nieuwsfeed-interface die de activiteiten en prestaties van vrienden verzamelt. Daarnaast biedt een gloednieuwe Smart Intel-functie spelers speciale tips en video-aanbevelingen op basis van hun gameactiviteiten. Elke speler heeft toegang tot gegevens over zijn persoonlijke statistieken en speelstijl om zich te blijven verbeteren of zich te vergelijken met vrienden via een verbeterd leaderboardsysteem.

In een gametijdperk waarin spelers verwachten overal te kunnen spelen, voortgang te boeken en in contact te blijven met vrienden, legt Ubisoft Connect de basis om games en diensten van Ubisoft op verschillende platformen te gebruiken en van cross-platform features een standaard te maken.* Als onderdeel van deze visie gaat volledige cross-progressie op alle platformen en diensten beschikbaar zijn voor een selectie van de meest geanticipeerde titels, waaronder Assassin’s Creed Valhalla, Immortals Fenyx Rising en Riders Republic.

Om de lancering van Ubisoft Connect en het verbeterde loyaliteitsprogramma te vieren, worden vandaag meer dan 1.000 legacy Ubisoft Club beloningen gratis vrijgemaakt voor alle spelers. Regelmatige updates voegen meer functies en beloningen toe om de ervaring van de spelers gaandeweg te verbeteren.

Ubisoft Connect is vanaf 29 oktober beschikbaar op de huidige platformen, waaronder Windows PC, Xbox One, PlayStation 4 en Nintendo Switch, en binnenkort op de nieuwe generatie platformen, namelijk Xbox Series X | S en PlayStation 5. Om de integratie ook beschikbaar te maken op de nieuwe cloudgaming en streamingdiensten, gaan Stadia, Nvidia GeForce Now en Amazon Luna later dit jaar ook enkele Ubisoft Connect-features aanbieden. Daarnaast hebben spelers toegang tot het ecosysteem via de mobiele Ubisoft Connect app, de desktop app en op ubisoftconnect.com.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.