Ubisoft onthult Ghost Recon Breakpoint en maakt gelijk releasedatum bekend

0

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint is een militaire shooter die zich afspeelt in een diverse en vijandige open wereld. De complete game is te spelen in solo of coöp tot vier spelers.

Het speelveld is Auroa, een mysterieus eiland waar de meest ontwikkelde technologieën samenkomen met ruwe, ongetemde natuur. Auroa, thuisland van drone-gigant Skell Technology, is nu in verkeerde handen gevallen en al het contact met de buitenwereld is verloren.

De Wolves, een levensgevaarlijke groep ex-militairen hebben de macht over het eiland genomen. De afvallige Ghost eenheid wordt geleid door Lt. Colonel Cole D. Walker, gespeeld door Jon Bernthal. Walker’s mannen hebben de Skell-drones omgebouwd tot moordmachines en schromen niet om deze te gebruiken. Opgejaagd en zonder support komen Nomad en de Ghosts terecht in een intens militair gevecht.

Spelers hebben totale controle over de tactische elementen van de uit te voeren missies. Daarnaast is de Ghost volledig aan te passen met duizenden customization-opties. Er staat een ijzersterk post-launch contentplan klaar voor Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint. Nieuwe verhaallijnen, classes en andere features zullen regelmatig worden toegevoegd.

Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint verschijnt in verschillende uitvoeringen:

  • De Gold Edition bevat de game en de Year 1 Pass;
  • De Ultimate Edition bevat de game, de Year 1 Pass en de Ultimate Pack;
  • De Wolves Collector Edition bevat de game, de Year 1 Pass, de Ultimate Pack, een Ubicollectibles figurine van Lt. Colonel Cole D. Walker, een Steelbook, exclusieve lithographs, Walkers dog tag, een waterbestendige kaart van Auroa en de soundtrack;
  • De standalone Ubicollectibles figurine van Nomad is te pre-orderen via de Ubisoft Store.

Spelers met de Gold, Ultimate of Collector Edition hebben drie dagen eerder toegang tot de game. Spelers die Ghost Recon Breakpoint pre-orderen krijgen toegang tot de Tom Clancy’s Ghost Recon Breakpoint Beta, die voor launch zal verschijnen. Daarnaast ontvangen zij het Sentinel Corp. Pack met exclusieve gear.

Ghost Recon Breakpoint is vanaf 4 oktober verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer in de Ubisoft Store.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.