Ubisoftgame XIII krijgt een remake

0

De nostalgische shooter XIII die in 2003 verscheen voor o.a. de PC en PlayStation 2, krijgt een remake.

De originele game kwam in 2003 uit op PC, PlayStation 2, Xbox en GameCube en werd ontwikkeld door Ubisoft Paris. Het is een first person shooter waarin je als gamer in de huid kruipt van soldaat ‘Thirteen’. Hij verloor zijn geheugen en wordt valselijk beschuldigd door de overheid voor de moord op een president.

Dit keer komt de productie in handen van Playmagic en Microids zal de game uitgeven. De release staat gepland voor 13 november op PlayStation 4, Xbox One, Switch en PC.

Bron: PlayStation

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.