Ubisofts Personal Gaming Assistant, Sam, helpt je speelervaring te verrijken

0

Ubisofts Personal Gaming Assistant, Sam, is nu beschikbaar. Sam is een chatbot die de in-game voortgang van spelers volgt en spelers real-time statistieken en tips biedt. Sam streeft ernaar om de speelervaring te verrijken door spelers te verbinden met hun gamebibliotheek, vrienden, community en de meeste Ubisoft-services.

Er is momenteel een bèta-versie van Sam in het Engels beschikbaar. Sam maakt gebruik van de Dialogflow Enterprise Edition van Google Cloud waarmee het een groot aantal verschillende onderwerpen met betrekking tot Ubisoft-games en -services behandelt.

De open bèta is van start gegaan op 24 januari in Canada en blijft sindsdien evolueren dankzij de ondersteunende community. Sam is nu beschikbaar op de Ubisoft Club-app die kan worden gedownload in de Google Play Store en de App Store.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.