Uncharted director Amy Hennig richt nieuwe studio op

0

Amy Hennig werkt samen met Skydance Media om een nieuwe gamestudio op te richten. Het wordt een samenwerking tussen haar en Julian Beak, een voormalige werknemer van Electronic Arts.

Amy Hennig is geen onbekende in de game industrie. In 2018 stopte ze haar werk bij Naughty Dog en Electronic Arts. Ze was er creative director en werkte o.a. mee aan de eerste Uncharted-games bij Naughty Dog. Daarna werkte ze met Visceral Games voor EA aan een Star Wars-game.

Haar nieuwste project is een gamestudio gesitueerd in Santa Monica en San Fransisco, nabij Skydance Media. Ze gaat hiervoor samenwerken met Julian Beak. Hij heeft dan weer gewerkt aan o.a. Battlefield: Hardline en Need for Speed. Daarnaast werken beide samen met Skydance Media. Skydance is een filmproductiebedrijf, bekend van films als Star Trek, Terminator: Dark Fate en Mission Impossible. Naar eigen zeggen willen ze interactieve series voor opkomende streaming platformen maken.

Bron: Polygon

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.