Verantwoordelijke lek The Last of Us Part II is geen lid van Naughty Dog of Sony

0

Begin deze week deden beelden en spoilers van The Last of Us Part II de ronde op het internet. Het ging om video’s van gameplay, cutscènes en verschillende zware spoilers voor het plot van de game.

Bij aanvang wilden Sony en Naughty Dog geen commentaar geven op het voorgevallen lek. Neil Druckman, Naughty Dog Vice President, liet op Twitter wel weten dat het team erg aangedaan is door de gepleegde feiten. Geruchten deden de ronde dat het zou gaan om een gefrustreerde werknemer van Naughty Dog. Hiervoor werd nogmaals verwezen naar de ‘crunch’, het vele overwerken, wat nog steeds een probleem zou zijn binnen de studio.

Sony liet vandaag echter weten aan GameIndustry.biz dat de verantwoordelijke voor het lek geïdentificeerd werd, en dat deze aan Sony Interactive Entertainment noch aan Naughty Dog is gelinkt. De uitgever weigerde verder commentaar, maar laat weten dat deze kwestie verder wordt onderzocht.

Bron: GamesIndustry.biz

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.