Warcraft 3 remaster in aantocht

0

Momenteel is in California BlizzCon aan de gang, hét evenement van Blizzard (how’d you guess?) en hét moment voor een aantal leuke aankondigingen.

Eén van deze aankondigingen is de remastering van klassieker Warcraft 3, iets waar de trouwe fanbase al jaren op zit te wachten. In 2019 mogen we Warcraft 3: Reforged al verwachten.

Reforged zal een uitgebreide remaster zijn, inclusief herwerkte personages, volledig geremasterde maps en campaign levels. De game krijgt ook nog eens een betere UI, een mapeditor en zal 4K resolutie ondersteunen.

Het multiplayer component zal “moderne matchmaking” krijgen, naast een hoop quality-of-life verbeteringen. Als kers op de taart worden ook honderden aanpassingen gedaan aan heroes, eenheden en gebouwen, om voor een betere balans te zorgen.

Warcraft 3 zou volgend jaar al moeten releasen op PC, maar een precieze datum is nog niet bekend. Bekijk zeker en vast onderstaande trailers!

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.