[Wedstrijd] Maak kans op 10 duotickets voor de eerste editie van 1UP in Kortrijk!

0

Gaming is on the rise in ons eigenste Belgenlandje. Met events als Facts, Comic Con Brussels en Antwerp Convention, is de digitale wereld niet meer van bij ons weg te slaan. Binnenkort vervoegt 1UP dit gevestigde rijtje! 15 en 16 februari, pen deze twee data maar alvast neer in jouw agenda, want dan gaat de eerste editie van 1UP van start in de hallen van Kortrijk Xpo.

Game Awards

In dé gaming stad van België, of wereld zelfs, zal 1UP interessante sprekers uit de industrie verwelkomen. Bekende namen als Epic Games, Kickstarter, Unity, Microsoft en ons eigenste Larian Studios zullen komen vertellen over het reilen en zeilen in hun vak.

Het Kortrijkse event zal bovendien host zijn voor de Belgian Game Awards 2019. Uiteraard horen games als Divinity: Original Sin 2 Definitive Edition en Guns, Gore & Cannoli 2 bij de genomineerden. Maar ook minder bekende werken worden in de kijker gezet. Denk maar aan Belgische educatieve games, of projecten van studenten DAE aan de Howest in Kortrijk. Elke game is bovendien speelbaar in de hallen.

Speelplezier

Ben je minder fan van lezingen en meer voor het gamen zelf? Geen nood! Op 1UP zal je in de verschillende hallen een AR/VR zone vinden, verschillende indie games aan de tand voelen en cosplayen in de cosplay area. Ook de hardware fans worden niet vergeten en als kers op de taart, zal je jouw gamingroom weer kunnen aanvullen met goodies uit de merchandisehall.

Wedstrijd

Om de eerste editie van 1UP extra in de verf te zetten, mag Sensei Gaming 10 duo tickets weggeven. Vul hieronder het juiste antwoord in en wie weet kan jij gratis naar het evenement!

Deelnemen kan tot en met vrijdag 8 februari.

Deze wedstrijd is afgesloten!

Bron: 1UP

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.