Winnie The Pooh duikt op in nieuwe Kingdom Hearts III trailer

0

Tijdens de Xbox XO18 is er een nieuwe trailer voor Kingdom Hearts III gelanceerd. Hierin kun je Winnie The Pooh bewonderen in aanwezigheid van Sora.

De release van Kingdom Hearts III is vastgelegd op 29 januari voor PS4 en Xbox One. Vorige week verschenen er al beelden van Rapunzel. Deze kun je hier opnieuw bekijken. Nu worden we getrakteerd op fragmenten van Pooh en zijn vrienden. Daarnaast zijn er ook stukken van Big Hero 6, Pirates of the Caribbean en Rapunzel te zien.

Uit de trailer blijkt ook dat de game niet enkel rond gevechten draait. Zo moet je een aantal puzzels oplossen in het bos van Winnie The Pooh. Wij houden je alvast op de hoogte van de nieuwtjes.

Bron: VG247

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.