Word fit met de nieuwe fitness-game Let’s Get Fit

0

Steeds meer mensen willen graag tussentijds sporten in het comfort van hun eigen huis, maar hoe en waar te beginnen? Ravenscourt, Voxler en Exkee leveren met plezier het antwoord in hun nieuwe fitness-game Let’s Get Fit, exclusief ontwikkeld voor de Nintendo Switch.

Let’s Get Fit biedt kant-en-klare trainingen en opties om eindeloos veel aangepaste trainingsroutines te vormen. Spelers kunnen kiezen uit een breed scala aan oefeningen, variërend van gymnastiek tot trainingen met hoge intensiteit. Daarmee kunnen spelers zowel het hele lichaam als specifieke spiergroepen trainen.

Naast de Joy-Con-controllers van de Nintendo Switch, die de bewegingen van spelers registreren, worden de oefeningen uitgevoerd met een set elastische banden. Deze ‘straps’ helpen spelers het meeste uit hun trainingsoefeningen te halen. Ze worden geleverd bij de fysieke editie van Let’s Get Fit maar zijn ook apart verkrijgbaar.

Uitdagingen, een online-klassement en in-game kalender met vorderingen helpen spelers gemotiveerd te blijven. Vier verschillende coaches, 100 verschillende fitness-moves en diverse workout-niveaus garanderen dat iedereen kan beginnen zijn fitheid en gezondheid te verbeteren met Let’s Get Fit.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.