Xbox Series S officieel aangekondigd, zal $299 kosten

0

Nadat een aantal leaks de Xbox Series S onthulden, bevestigt Microsoft dat deze kleinere budgetvriendelijke versie van de Series X er ook zit aan te komen.

Microsoft heeft de Xbox Series S eerder vandaag onthuld, de kleinste Xbox ooit. Deze next-gen console zal een digital only versie worden van de Series X en is verkrijgbaar vanaf 10 november later dit jaar. In de Series S mogen we ons aan een SSD van 512GB verwachten, naast Ray Tracing ondersteuning en de mogelijkheid om games aan een resolutie van 1440P te spelen tegen een framerate tot 120 FPS.

De prijs staat vast op $ 299,00 of £ 249,00, wat zich naar alle waarschijnlijkheid zal vertalen naar een kleine 300 euro in Europa. Meer details over het kleine toestel zijn nog niet gekend. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Bron: DualShockers

Share.

About Author

Een redacteur met jaren game-ervaring die samen met Andy Sensei Gaming opgericht heeft. Over de jaren heen leerde Indy alle genres te appreciëren en waagt hij zich aan elke game die hij maar in handen kan krijgen. Misschien ligt het aan zijn naam, maar vooral de betere indies krijgen zijn aandacht. Zo behoren games als Journey en To the Moon tot zijn absolute favorieten.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.