Yooka-Laylee and the Impossible Lair is nu uitgebracht voor de PC

0

Playtonic heeft naast de Switch versie ook een PC versie van Yooka-Laylee and the Impossible Lair ontwwikkeld. Later dit jaar zullen ook een PS4 en Xbox One versie verschijnen. 

Yooka-Laylee and the Impossible Lair is een 2D-platform game dat ontwikkeld werd door Playtonic. Het is een vervolg op de populaire eerste Yooka-Laylee-game die in 2017 werd uitgegeven. Een Switch versie van de game was al op de markt, maar nu is er ook een PC versie verkrijgbaar. Bovendien staan ook een PS4 en Xbox One versie gepland. Over een mogelijke release datum zijn nog geen details bekend.

Yooka-Laylee and the Impossible Lair is qua gameplay erg gelijkaardig aan platform games zoals Donkey Kong Country. Dit is niet verrassend aangezien de soundtrack van de game gecomponeerd werd door David Wise, bekend van oudere Rare-games en Donkey Kong Country: Tropical Freeze. In de trailer krijg je alvast een voorsmaakje.

Bron: PCGamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.