Yooka-Laylee and the Impossible Lair krijgt een demo

0

Playtonic Games heeft een nieuwe aankondiging gedaan. Er zal aan het einde van deze maand een demo verschijnen voor Yooka-Laylee and the Impossible Liar. 

Yooka-Laylee and the Impossible Liar is een 2D-platformer die werd ontwikkeld door Playtonic Games. Er zijn verschillende puzzels en diverse platforms. In totaal telt de game 20 levels. De game verscheen vorig jaar in oktober voor de pc, PS4, Switch en Xbox One. Men heeft nu aangekondigd dat er eind deze maand een speelbare demo zal verschijnen. De demo komt op 23 januari uit op Steam en op 30 januari op PlayStation 4 en Switch. Wanneer de demo naar Xbox One komt, is nog niet bekend. Alle voortgang die je bereikt, kan je meenemen naar het uiteindelijke spel.

Bron: Eurogamer

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.