Zelda en Mario worden speelbaar in VR

0

Nintendo lanceert 12 april een nieuwe kit waardoor Zelda: Breath of the Wild en Mario Odyssey speelbaar worden in VR met Labo. 

Nintendo maakte bekend dat er een nieuwe kit verschijnt waarmee gamers met karton een eigen vr head-set set kunnen maken. De head-set is compatibel met de Nintendo Labo Toy-Con 04: VR Kit. De release staat gepland voor 12 april en vanaf 25 april zullen de game updates beschikbaar zijn. Naast Super Mario Odyssey en The Legend of Zelda: Breath of the Wild, zullen er ook andere games op de cartridge staan.

In onderstaande trailer is te zien op wat voor manier de bril samenwerkt met de games. Op deze website kan je meer video’s bekijken.

Bron: NintendoLife

Share.

About Author

Mijn naam is Linda. Gamen heeft me in de ban gekregen toen ik zo’n 12 jaar oud was met de eerste PC games zoals Age of Empires, Croc, Tomb Raider, Call of Duty… Hierna volgde de GameBoy met Pokémon, PS2 met Champions of Norath, Time Splitters, Prince of Persia, maar ook 3D platform games zoals Ratchet & Clank, Sly Racoon, enz... kunnen me smaken ! Ik probeer een zo duidelijk en compleet mogelijk beeld te geven van de games die ik review en hecht veel belang aan een originele verhaallijn, realistische beelden en coole nieuwigheden.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.