Zone of the Enders 2 remaster krijgt een releasedatum

0

Zone of the Enders: The 2nd Runner – M∀RS zal 6 september dit jaar releasen voor de PlayStation 4 en Steam. De pre-orders voor deze remaster zijn vanaf vandaag eveneens geopend.

De grootste nieuwigheid aan de remaster is ongetwijfeld de VR mogelijkheid, die volgens Konami te draaien zal zijn op zowel de PSVR als PC. Hierdoor zal de volledige game te spelen zijn in VR, maar er zijn ook drie extra VR modi toegevoegd: een 3D Hangar, een 3D Model Viewer en een Cinematic Theater om cutscènes uit het verhaal opnieuw te bekijken.

Verder wordt de remaster uitgerust met verbeterde graphics en geluid, komt er 4K support en kunnen we een “very easy” modus verwachten. Spelers die een pre-order plaatsen krijgen een speciale “Welcome to M∀RS” PS4 thema en enkele Zone of the Enders avatars.

Zone of the Enders: The 2nd Runner – M∀RS zal 6 september releasen voor de PS4 en Steam en krijgt een adviesprijs mee van €29,99.

Bron: Sensei Gaming

Share.

About Author

Een doorgewinterde redacteur die al jaren zijn vak met genoegen uitoefent. Hij houdt van games met een verhalende context, verscholen in een uniek jasje, zoals zijn all time favorites: Journey, Zone of the Enders: The 2nd Runner en To The Moon.

Leave A Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.